~Reviews~

Deze vrouwen gingen je voor

Shirley

“Je hebt het rustig en duidelijk uitgelegd, ik kon het goed volgen.
Met de ladymoves voelde ik de vrouwelijke energie stromen.
Precies wat ik nodig had!
Ik vind jouw charme leuk. je straalt plezier uit in je workshop,
daardoor had ik het ook naar mijn zin. 
Het was een goede ervaring om de salsa basis te leren incl. een goed opgebouwde warming-up.”

Karina

“Ik heb Jolien leren kennen als een gedreven getalenteerde vrouw. Ze is een gedreven danseres en docente vol passie. Ze danst en werkt vanuit het diepst van haar hart. Ze is heel eerlijk en puur in alles wat ze doet en onderneemt. Dit zie je dan ook terug in alles wat ze aanpakt.

Ik had het voorrecht haar te mogen volgen vanaf de zijlijn. De stappen die ze heeft ondernomen om haar grote droom te verwezenlijken, heeft ze bereikt door het volgen van haar gevoel en keiharde inzet. Tijdens dit proces heb ik deelgenomen aan een online les. Ze onderscheidt zich van andere docenten, doordat ze gaat voor de hele beleving en proces van haar leerlingen/ studenten. Dansen is meer dan alleen een dansje of het leren van pasjes.
Het is jezelf leren kennen, jezelf te durven laten zien, groeien, je gevoelens uiten en delen, maar ook van jezelf houden.
Jolien voelt perfect mensen aan en is een geboren coach en danseres en heel ‘openminded’. Ik kan dan ook iedereen aanraden om met haar lessen te gaan kennismaken. Voor iedereen die houdt van dansen, aan zichzelf wil werken en commitment durft en wil aangaan.”

Petra

“Ik ging er blanco in, alhoewel de omschrijving salsa in combinatie met persoonlijke ontwikkeling mij enorm aansprak.
Wat geniet ik elke week weer van je enthousiasme en de leuke manier van lesgeven! Het samenzijn met de andere vrouwen en het leren dansen.
Je bent echt een bijzonder, attent. vrolijk persoon. Ik leer veel over mijzelf, maar ook van elkaar. Ik ben blij dat ik het mijzelf heb gegund.”

Nancy

Ik heb de salsa lessen in combinatie met coaching bij jolien gevolgd.

Ik kan hierover zeggen dat je op een goed tempo de basis salsa passen leer in een klein intiem groepje vrouwen. Het wordt gecompenseerd met coaching wat voor mij niet vreemd is omdat ik zelf coach ben.

Je leert hierdoor jezelf nog beter kennen. Leert grenzen aan te geven en op een positieve en lieve manier naar jezelf te kijken.
Zeker in combinatie met Salsa
kom je meer bij jezelf en in je
eigen vrouwelijke kracht te staan.
Een aanrader voor de wat onzekere of even uit balans zijnde vrouwen.
Je leert Salsa en gaat lekker met jezelf aan de slag. Dat is een win win situatie.